SKATE-SHOP.cz / diskuze / Snowboardy / W nebo neWide?

Každá diskuze má předvolené kategorie, kde jsou zakládány témata k další podrobnější diskuzi. Každé téma má pak jednotlivé komentáře uživatelů.

Založené kategorie diskuze:

Snowboardy | počet témat: 6
Lyže | počet témat: 11
Pojezd | počet témat: 2
Chrániče | počet témat: 1

Téma diskuze: W nebo neWide?

založil: Mic dne 2010-01-18 16:49:00

Ahoj, řeším nákup nového boardu a nemůžu se dopočítat jaký rozměr. Měřím 183cm vážím 75kg a boty mám 44. Délku bych vzal 160 nebo 163, ale nevím jak s tou šířkou...pokud vycházím z toho, že boty mají přesahovat max. o 1cm tak se mi nevezjdou ani na W. Prostě ať to šteluju jako chci, tak přesahujou více. Nicméně doteď jsem jezdil na stařičkém prkně, ze kterého mi boty čouhaly asi o 5cm a nepociťoval jsem žádný problém...no nevím no...

Založit nové téma k diskuzi můžete přes tento odkaz.

Pokud chcete připsat názor k vybrané diskuzi, tak použijte následující formulář - Vložit nový komentář.

Vložit nový komentář
Pole označená * je nutné vyplnit.
Odkazy na konkurenci a komentáře překračující meze slušného vyjadřování budou nejspíš smazány.

*Opište kód code
Dodržujte psaní velkých a malých písmen.

Vybraná kategorie diskuze: Snowboardy

Diskuze o výběru nového snowboardu. Rozdíly v jednotlivých snowboardech apod..

Témata diskuze:

Snowboard | počet komentářů: 0

20.6.2010 | založil: Gabriela

Ahoj, chtěla bych koupit jako dárek freestylový pánský prkno, ale mám problém se značkou...nevím jaká značka je dobrá?????

W nebo neWide? | počet komentářů: 0

18.1.2010 | založil: Mic

Ahoj, řeším nákup nového boardu a nemůžu se dopočítat jaký rozměr. Měřím 183cm vážím 75kg a boty mám 44. Délku bych vzal 160 nebo 163, ale nevím jak s tou šířkou...pokud vycházím z toho, že boty mají přesahovat max. o 1cm tak se mi nevezjdou ani na W. Prostě ať to šteluju jako chci, tak přesahujou více. Nicméně doteď jsem jezdil na stařičkém prkně, ze kterého mi boty čouhaly asi o 5cm a nepociťoval jsem žádný problém...no nevím no...

olej na skluznici | počet komentářů: 1

17.1.2010 | založil: Nicky.6

Dobrý den dostal jsem mi olej na snb na skluznici ...nevím co dělat pls poradte specha! Předem děkuji Nicky.6

freestyle | počet komentářů: 0

25.2.2009 | založil: Marek

zdravim chtěl bych si koupit snowboard nějaký lehký pružný avšak na freestyle graindy atd chtěl bych tak max 150 ale měřim 175 a vážim 85kg,,,,, jakej by jste mi doporučily? Děkuji

jaký snowboard pro začátečníka | počet komentářů: 30

25.11.2008 | založil: písek

Zdravím všechny, mohl bymi někdo poradit jaký prkno si mám pořídit mám 185 cm váha 88 kg a ještě jsem na tom nestál, všem dík za radu Písek

Délka snowboardu na sjezdovku | počet komentářů: 20

13.10.2008 | založil: Marta

Ahojky,
chci si koupit prkno normálně na ježdění na sjezdovce. Jakou délku zvolit? Měřím 163cm a vážim 58kg. Děkuju za všechny rady.

Přidat nové téma
Pole označená * je nutné vyplnit.
Nezapomeňte vybrat kategorii diskuze, do které se Váš dotaz nejlépe hodí.

*Opište kód code
Dodržujte psaní velkých a malých písmen.

Tento e-shop je součástí sportovních obchodů Virus-Sport.cz
Provozujeme následující internetové a kamenné obchody:
www.vodacky-obchod.cz, www.helmy.cz, www.inline-brusle.cz, www.fitness-no1.cz, www.nordic-shop.cz, www.skate-shop.cz

skočit na hlavičku | mapa stránek | SKATE-SHOP.cz - 2010 | tvůrce: xscz.net 2005

Diskuze

Kategorie témat

Chrániče

Lyže

Pojezd

Snowboardy

Nově diskutované

Vázání

Freeskiing

Snowboard

Rada s výběrem lyží

Délka snowboardu na sjezdovku