SKATE-SHOP.cz / diskuze / Snowboardy / Délka snowboardu na sjezdovku

Každá diskuze má předvolené kategorie, kde jsou zakládány témata k další podrobnější diskuzi. Každé téma má pak jednotlivé komentáře uživatelů.

Založené kategorie diskuze:

Snowboardy | počet témat: 6
Lyže | počet témat: 11
Pojezd | počet témat: 2
Chrániče | počet témat: 1

Téma diskuze: Délka snowboardu na sjezdovku

založil: Marta dne 2008-10-13 18:06:16

Ahojky,
chci si koupit prkno normálně na ježdění na sjezdovce. Jakou délku zvolit? Měřím 163cm a vážim 58kg. Děkuju za všechny rady.

Délka snowboardu na sjezdovku

napsal: SKATE-SHOP dne: 15.10.2008 v: 13:19:10

Hoj,
předpokládám, že máš zájem o Free Style prkno na klasické botky a ne na přeskáče. Délku prkna je vhodné zvolit i podle toho, jak jezdíš. Pokud začínáš, tak je vhodnější kratší a tedy lépe ovladatelný snowboard. V případě, že už něco jezdíš, tak bych zvolil prkno tvrdší a trochu delší, které na sjezdovce lépe podrží na hraně.

Délka prkna se obecně volí o 10-15cm kratší než je výška postavy. Při porovnání prkna s vaší výškou tak jeho délka vychází zhruba mezi nos a bradu.

ahoj

napsal: Fundis kontakt: Jikra.F@seznam.cz dne: 15.9.2009 v: 18:32:53

AHOJ MĚŘÍM 174 CM A VAZIM 63KG JAKY SNOWBOARD BY STE DOPORUCILI

Délka snowboardu

napsal: Vojta dne: 16.9.2009 v: 12:32:09

Ahoj,
a co chceš jezdit? Sjezdovka? Freestyle? Freeride? Jsi začátečník?

Délka snowboardu

napsal: MARTINA kontakt: MARTBELO@seznam.cz dne: 18.11.2009 v: 08:38:07

Ahojky,chtěla bych koupit dceři snowboard na sjezdovky.Měří 145cm a váží 35kg.Co doporučejete?Díky Martina

Délka snowboardu

napsal: SKATE-SHOP dne: 20.11.2009 v: 10:04:21

Ahoj,
délku snowboardu zvol tak o 10-15cm kratší než je výška postavy. Konkrétní prkno pak můžu doporučit, když nám řekneš jakou cenovku tak potřebuješ...

Délka, šířka, tvrdost snowboardu

napsal: Honza kontakt: hhokr2@seznam.cz dne: 26.12.2009 v: 20:24:51

ahoj, chtěl bych si pořídit alpine snowboard s pevným vázáním a botami. jezdím 3. rokem. mužete mi prosím poradit s délkou, šířkou a tvrdostí? měřím 183 cm, vážím 77 kg. díky :-)

Alpin Snowboard

napsal: SKATE SHOP dne: 28.12.2009 v: 22:18:22

Ahoj,
záleží co chceš jezdit. Pro klasický curving bych zvolil délu minimálně 170cm. Pokud jezdíš už slušně, tak bych se nebál 180cm. Ze značek pak třeba F2, Oxygen, Kessler nebo SG. SG najdeš třeba na www.truesport.cz.

delka snowboardu

napsal: Dusan kontakt: 737571035 dne: 4.1.2010 v: 19:29:44

zdravim prosim vas chtel bych poradit jak dlouhe prkno si mam koupit merim 198 cm a vazim 95 kg .bude vadit kdyz si koupim prkno dlouhe 155 cm????

délka snowboardu

napsal: SKATE-SHOP dne: 5.1.2010 v: 15:12:52

Hoj,
na 198cm vyber snowboard tak alespon 165cm. Krátký prkno tak nejede a nedrží dobře v hraně.

jak slepit snowboard

napsal: filip dne: 6.1.2010 v: 18:28:40

jak mam slepit snowboard ta horní deska s vázaním se rozlepila jaky lepidlem to mam slepit

jak slepit snowboard

napsal: pepe dne: 7.1.2010 v: 09:36:33

Nejlíp to vázání na snowboardu vyhoď a kup si nový. Pokud se ti to rozlepí na svahu, tak si můžeš krásně otočit koleno o 360 stupňů..

Šířka

napsal: Martík dne: 7.1.2010 v: 07:23:21

Ahoj, chtěla bych poprosit, jestli by mi někdo poradil... jsem začátečník, na prkně jsem stála párkrát a učila jsem se. Teď bych si ráda koupila své. Nepotřebuji nic extra, svezu se vždy tak 1x za zimu. Délku už jsem vyzjistila, že na 180 cm výšky by vyhovoval 155 cm snowboard. Ale nikde se nepíše o šířkách prken. Předpokládám, že to je důležité kvůli botám. Mám poměrně velkou nohu na holku a boty mám vel. 44. Jak široký na to musí být snowboard? Jo a ještě jedna věc, jak moc kvalitní je značka Westige? Stačí to pro začátečníka?
Moc děkuju za odpověď...

šířka snowboardu

napsal: Mára dne: 7.1.2010 v: 09:34:17

Ahoj,
různé šířky se moc nedělají. Občas se dělá prkno s označením např. W - jako wide. Tedy širší prkno oproti jiným. Jinak na 180cm zvol klidně 160cm snowboard. Krátký prkno blbě drží na hraně a hůř překonává nerovnosti na svahu.

šířka

napsal: Martík dne: 7.1.2010 v: 11:06:30

Ahoj, díky za odpověď. Ale asi je rozdíl mezi pánským a dámským prknem, ne? Jako že pánské je širší. Tzn, že po dámském asi koukat nemám...?

snowboard

napsal: Mára dne: 7.1.2010 v: 18:47:49

Hoj,
rozdíl mezi dámským a pánským prknem je jen v designu. Takže podle mě můžeš vybrat jak pánské tak dámské.

Levny snb

napsal: gwynbleid kontakt: kushpil.dan@email.cz dne: 21.1.2010 v: 23:07:27

dobry den,
mohl byste mi nekdo poradit, kde sehnat levnejsi snowboard komplet (s vazanim i botami), klidne i starsi, ale abych se cenove vesel nejlepe pod 2000-max 2500kc... vedeli byste pls nekdo o dobrem bazaru, ci konkretni nabidce? dekuji moc

výběr snowboardu

napsal: kulich kontakt: cahounek.boss@gmail.com dne: 1.2.2010 v: 15:09:13

Ahoj měřím 195cm a mám metrák, prkno si kvůli noze vemu určitě s označením W (nohu mám 47), délku 167cm, jen se chci zeptat zda je lepší vybrat prkno s biaxiální nebo triaxiální laminací? Na prně se budu učit a převáženě na sjezdovce.

výběr snowboardu

dne: 1.2.2010 v: 16:39:01

Ahoj,
triaxiální laminát je lepší, ale celkově vybírej prkno podle ceny, pokud se v nich nevyznáš. Triax a biax. laminát můžeš porovnat jen pokud srovnáváš prkna od jednoho výrobce v podobný kvalitě. Nelze podle toho určit celkovou kvalitu prkna. Pokud začínáš, tak stejně prd poznáš a co ti sedí zjistíš postupně..
Na 47 nohu je Wide prkno určitě vhodné..

Snowboard + boty

napsal: Mili kontakt: Mili199@seznam.cz dne: 15.2.2010 v: 18:24:54

Ahoj.
Chci naučit přítele na snowboardu. Ale mám problém... K nosu měří cca 175cm, váží přiblažně 115cm, jinak jeho celková váška je 195cm. Číslo nohy má 49 (někdy 50). A ty rozměry jsou problém. Jaký snowboard by pro něj byl nejlepší? Kde naleznu snowboardy 175cm? Myslím, že on by potřeoval i wide. Prosím poraďte mi. Nějak se nechci smířit s tím, že na něj se set nesežene :-D Děkuji Mili

Set

napsal: LowPink kontakt: lopink1@seznam.cz dne: 9.4.2010 v: 20:02:27

Zdravim mam najezdeno na prkne asi mesic a chtel bych poradit primo nejaky set vazani-boty-prkno cca 9 000 kč normalne na sjezdovku diky za pomoc... idealni by byla odpoved na E-Mail : lopink1@seznam.cz
diky

Založit nové téma k diskuzi můžete přes tento odkaz.

Pokud chcete připsat názor k vybrané diskuzi, tak použijte následující formulář - Vložit nový komentář.

Vložit nový komentář
Pole označená * je nutné vyplnit.
Odkazy na konkurenci a komentáře překračující meze slušného vyjadřování budou nejspíš smazány.

*Opište kód code
Dodržujte psaní velkých a malých písmen.

Vybraná kategorie diskuze: Snowboardy

Diskuze o výběru nového snowboardu. Rozdíly v jednotlivých snowboardech apod..

Témata diskuze:

Snowboard | počet komentářů: 0

20.6.2010 | založil: Gabriela

Ahoj, chtěla bych koupit jako dárek freestylový pánský prkno, ale mám problém se značkou...nevím jaká značka je dobrá?????

W nebo neWide? | počet komentářů: 0

18.1.2010 | založil: Mic

Ahoj, řeším nákup nového boardu a nemůžu se dopočítat jaký rozměr. Měřím 183cm vážím 75kg a boty mám 44. Délku bych vzal 160 nebo 163, ale nevím jak s tou šířkou...pokud vycházím z toho, že boty mají přesahovat max. o 1cm tak se mi nevezjdou ani na W. Prostě ať to šteluju jako chci, tak přesahujou více. Nicméně doteď jsem jezdil na stařičkém prkně, ze kterého mi boty čouhaly asi o 5cm a nepociťoval jsem žádný problém...no nevím no...

olej na skluznici | počet komentářů: 1

17.1.2010 | založil: Nicky.6

Dobrý den dostal jsem mi olej na snb na skluznici ...nevím co dělat pls poradte specha! Předem děkuji Nicky.6

freestyle | počet komentářů: 0

25.2.2009 | založil: Marek

zdravim chtěl bych si koupit snowboard nějaký lehký pružný avšak na freestyle graindy atd chtěl bych tak max 150 ale měřim 175 a vážim 85kg,,,,, jakej by jste mi doporučily? Děkuji

jaký snowboard pro začátečníka | počet komentářů: 30

25.11.2008 | založil: písek

Zdravím všechny, mohl bymi někdo poradit jaký prkno si mám pořídit mám 185 cm váha 88 kg a ještě jsem na tom nestál, všem dík za radu Písek

Délka snowboardu na sjezdovku | počet komentářů: 20

13.10.2008 | založil: Marta

Ahojky,
chci si koupit prkno normálně na ježdění na sjezdovce. Jakou délku zvolit? Měřím 163cm a vážim 58kg. Děkuju za všechny rady.

Přidat nové téma
Pole označená * je nutné vyplnit.
Nezapomeňte vybrat kategorii diskuze, do které se Váš dotaz nejlépe hodí.

*Opište kód code
Dodržujte psaní velkých a malých písmen.

Tento e-shop je součástí sportovních obchodů Virus-Sport.cz
Provozujeme následující internetové a kamenné obchody:
www.vodacky-obchod.cz, www.helmy.cz, www.inline-brusle.cz, www.fitness-no1.cz, www.nordic-shop.cz, www.skate-shop.cz

skočit na hlavičku | mapa stránek | SKATE-SHOP.cz - 2010 | tvůrce: xscz.net 2005

Diskuze

Kategorie témat

Chrániče

Lyže

Pojezd

Snowboardy

Nově diskutované

Vázání

Freeskiing

Snowboard

Rada s výběrem lyží

Délka snowboardu na sjezdovku